fredag 14 mars 2014

MIJ TODEJ


Haft en intensiv vecka med förläsningar hela dagarna + ett grupparbete som körde igång denna veckan. Och det är typ kaos, för man får egentligen inte göra vissa uppgifter (enkät osv) till grupparbetet förrän vi har haft föreläsning om det, vilket är på onsdag, och så ska man få ett okej på det innan man kan fortsätta och efter det måste man skicka ut enkäter/gör intervjuer och sammanställa det och göra hela arbetet klart, mellan alltså torsdag (om man har tur och hunnit få okej) och tisdag, för på tisdag är redovisningen. Och inte ens någon lärare verkar fatta hur vi ska hinna haha, men att vi måste typ. 
Ahhh orkar inte, känns så otroligt oprofessionellt, det typ "fattas" en vecka i schemat och de bara "hoppsan!" Får lite känslan av att de är väldigt naiva och känner att det inte gör så mycket om sånna här saker händer för de ändå är ett så bra ansett universitet så de kan göra lite som de vill.

Blir bara så trött på allting. Är det verkligen värt det? Utbildningen alltså. Börjar tvivla alltså. Själva yrket är otroligt intressant och hade varit jättekul att jobba med, men att lägga 3,5 år på den här utbildningen som inte känns helt hundra och, i mina ögon, är otroligt politisk och negativ känns ju sådär..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar