lördag 12 juli 2014

SARDINIEN DEL 2 - GROTTISCH

Påväg norrut stannade vi vid några grottor man var tvuuungen att checka in när man var i närheten. Ångrade det inte dock. Var sjukt häftigt. Dock så var nog gångvägen ner till grottorna minst lika häftig haha :D


Alltså dis vatten!! Så jäkla häftig färg. När vi gick ner var det också åskoväder i luften och vågorna slog mot klippväggen och jag fick en sån pirates-känsla, kunde verkligen se ett piratskepp framför mig, glida förbi i horisonten och förbereda sig för en riktig helvetesnatt. Okej nu kanske jag blommade ut lite väl mycket men ville bara förmedla känslan litegrann!!


Precis när man kom in i grottan. Här fick vi sitta och vänta ett tag för man fick bara gå in via guidade turer som bara gick en gång i timmen. Men har väntat på värre ställen så!!
Här fick jag också pirates-känsla haha

Badass!! Haha nej men så lama. Sånna här satt överallt så mamma frågade en guide om man fick ta kort och hon bara "Yez, even with flash" haha så varför de där skyltarna satt där är oklart!!


Så förvirrade bild. Men det är vattnet som är så spegelblankt att man typ inte ser vart det börjar. Men till vänster står lite människor på en stengrej och där ser man vart vattnet börjar!!

Åh can't get enough of this water!! När vi kom ut var det visserligen strålande sol, så vattnet hade tappat den här mörkblåa olycksbådande färgen, men istället var det helt klarblått. Häftigt det med!!

Låååång väg tillbaka. Uppför. I strålande sol. Har gjort roligare saker!! haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar