måndag 1 september 2014

PARIS DAG 1

Anländer med tunnelbanan jämte eiffeltornet. WOHO we made it!! We're in Paris!! haha

Skithungriga påväg mot hotellet vi skulle bo på hade de satt upp en liten marknad längs gatan, och även med streetfood som luktade så gott, så vi var ju tvungna att grab some lunch!! haha

Vi satte oss i parken framför eiffeltornet och åt vår franska streetfood, såå najs

När vi hade checkat in på hotellet och vilat oss lite bar det ut på äventyr!! Haha blev mest omkringstrosande och titta på massa saker man ska se!!
Utanför louvren, tvingade hanna att slicka på den hahaah

Så vackert!! Överallt var så vackert!!

Satte oss för att pausa lite i parken utanför louvren, Hanna hade tjatat om sin creme brulee och så råkade vi gå förbi en skylt där det stod att de hade apelsin-creme brulee vilket jag tyckte lät roligt haha. Så lite creme brulee och rosé så var vi redo att ge oss ut igen!!

Vi började diskutera den här bron och vart den kunde ligga men kom inte fram till nått, men så bara råkade vi gå förbi den och bara "där är den ju!!!!!" haha så svårare än så var det inte!!

Vi tog oss också förbi notre dame, vilket jag inte visste nåntingom förutom disneyfilmen hahah, men det var häftigt att se, framförallt inuti!! Det var en kör som sjöng såå vackert när vi gick in. Även om man inte är religiös så är det något speciellt med såna här gamla mäktiga kyrkor!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar