onsdag 4 maj 2011

GAAAAAAAAAAAH (MINI)SOVATTACK!!!!!!!!!!




HÄHÄ VAR LITTE TROT I SKOLLAN EN DAG :P VISST ÄR JAG SÖT? :D :D :D snela komentera for jag er sotast i velden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sådeså.

Okej, ska vara lite seriös.

Slumpen är endast ett uttryck för alla faktorer vi inte orkar nämna. Ödet är endast ett uttryck för de sammanträffanden (som egentligen inte är sammanträffanden med tanke på alla möjliga utfall, parallella universum, händelsens (ofta) upprepande, alla människors utförande samt mycket mer, men vi säger så för.. tja, lathetens skull) vi inte orkar förklara.

ALLTSÅ EXISTERAR VARKEN "SLUMP" ELLER "ÖDE" SOM TING UTAN ENDAST SOM UTTRYCK, SÅ HÅLL KÄFTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LATA JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jo, jag har skrivit texten själv. GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS! !!!!!!!!!!

JOGG jilar at slo kater med pine o brukar tveta mejden i tvetmaschinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! True story.
jogg jilar okso at tenda eld po kater såm har pels for at mejden ska kena sij normall. do tar jogg stryckjernet åck strycker mejden, so hon inte kener sij normall lengre. hhäähähäh.


UPDATE: Sjukt söt pojkvän man har som bloggrejpar, och dessutom skriver massa smart skit, och skit om maiden & att ödet inte finns!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, men jag älskar dig ändå :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar